Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom uw eigen villa op eigen grond in Ossenzijl? We informeren u graag over de voordelen van verantwoord beleggen in onroerend goed en de gunstige rendementen die hieruit voortvloeien. Ook praten we u graag bij over de vele indelingsmogelijkheden van uw woning. Indien u wenst kunt u alvast de sfeer van de omgeving komen proeven. We hebben namelijk een sloep voor u klaarliggen. Ga er eens lekker een dag op uit om de omgeving te ontdekken. Dit kunnen wij garanderen: u weet niet wat u ziet! Resideren in Ossenzijl is kiezen voor rust en genieten van de mooiste natuur die Nederland te bieden heeft. Een Nationaal Park als achtertuin, het is dichterbij dan u denkt…

Neem contact op met onderstaande makelaars en laat u vrijblijven informeren.

Vakantie Makelaar
088 - 184 55 55
sales@vakantiemakelaar.nl
www.vakantiemakelaar.nl

Fotoalbum

, , , , , ,
Kiezen voor Waterstaete Ossenzijl is kiezen voor rust en ruimte. Beleggen in uw eigen woning in Waterstaete Ossenzijl betekent profiteren van aantrekkelijke rendementen. Welkom thuis. Welkom bij Waterstaete.

Configureer zelf uw droomwoning

Zelf bepalen hoe uw ideale doorwoning eruit ziet? Dat kan met onze woningconfigurator. Met de verschillende uitbreidingsopties bepaalt u of u een vier-, zes- of achtpersoonswoning wilt. Kiest u voor een boothuis en gaat uw voorkeur uit naar een rieten kap? Met de configurator speelt u met de mogelijkheden. Graag nemen we in een persoonlijk gesprek alle voordelen met u door. Veel plezier met het samenstellen van uw woning!

Ontdek de mogelijkheden

Geïnteresseerd? Bekijk de brochure!