De voordelen van beleggen in vastgoed op eigen grond bij Waterstaete Ossenzijl

  • Verhuur en eigen gebruik
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen in een aantrekkelijk waterrijk natuurgebied
  • Uitgebreide faciliteiten
  • Kwalitatieve en duurzame woningen
  • Vakantiehuizen op eigen grond
  • Vanaf € 257.500,- v.o.n exclusief BTW, inventaris

Fotoalbum

, , , , , ,
Beleggen in vastgoed is een interessant alternatief in een volatiele markt. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden en de bijkomende rendementen. Interessant en geheel vrijblijvend!

Een belegging voor uw spaartegoed met hoog rendement

Sparen bij een bank levert vandaag de dag helaas niets meer op. Beleggen is dan een passend alternatief. Toch kleven er risico's aan het werken met beleggingen. Het is daarom zaak om daar op verantwoorde wijze mee om te gaan. Kies daarom voor een verantwoorde belegging in vastgoed. Deze manier van beleggen is namelijk zeer stabiel en is telkens een goede manier gebleken om vermogen op te bouwen. Waterstaete Ossenzijl garandeert u zelfs een 10-jarig goed rendement bij volledige verhuur. Een bijzonder interessante optie, waar u zelf weinig omkijken naar heeft. Een professionele verhuurorganisatie neemt u namelijk al het werk uit handen en zorgt ervoor dat uw woning optimaal verhuurd wordt. Het enige wat dan nog rest is genieten van uw investering.

Waterstaete Ossenzijl werkt nauw samen met verschillende organisaties in de reisbranche, zowel nationaal als internationaal en is voortdurend op zoek naar een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Door continu te optimaliseren zorgen wij ervoor dat u een zo hoog mogelijk rendement uit uw investering haalt. Op deze manier wordt beleggen in recreatief vastgoed niet alleen eenvoudig, maar ook heel lucratief.

Kom sfeer proeven
Bent u ook toe aan een verantwoorde belegging met een aantrekkelijk en gegarandeerd rendement? Onze adviseurs vertellen u er graag alles over. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen bijpraten over de vele andere voordelen van Waterstaete Ossenzijl. Meld u geheel vrijblijvend aan voor een proefvaart in de omgeving. Bel een van de makelaars om een afspraak te maken. We varen dan gezamenlijk met een sloep door het indrukwekkende gebied, zodat u in alle rust kunt kennismaken met het omringende natuurschoon rond uw woning. Werkelijk, de betovering is de moeite van het ontdekken waard...

Uw vakantiewoning aan de Weerribben in Overijssel

Beleggen in vastgoed is voor veel particulieren steeds aantrekkelijker. De investering is rendabel en u plukt er direct de vruchten van. Aan recreatief vastgoed zijn vele voordelen verbonden. Zo bouwt u vermogen op, ontvangt u maandelijkse inkomsten uit de verhuur en geniet u van diverse belastingvoordelen. Waterstaete Ossenzijl is een project bij uitstek om verantwoord te beleggen in recreatief onroerend goed. Het luxe vakantiepark aan de rand van de Overijsselse Weerribben, dichtbij Giethoorn en de grens van Friesland, is een unieke investeringsmogelijkheid dat direct een gegarandeerd hoog rendement oplevert.

Dankzij de optimale ligging van het park in de noordelijke streken van Overijssel, de vele luxe resort-faciliteiten en de professionele verhuurorganisatie is een investering in een vakantiewoning bij Waterstaete Ossenzijl een verstandige keuze. Het park biedt voor elke belegger wat wils. Er kan gekozen worden uit een vier-, zes- of achtpersoonswoning. Daarnaast heeft u keuzevrijheid
uit diverse woongenotverhogende uitbreidingsopties. Denk daarbij aan een rieten kap, een uitbouw of erker, een overdekt terras of een boothuis. De woningen zijn uitermate geschikt voor eigen gebruik of verhuur.

Configureer zelf uw droomwoning

Zelf bepalen hoe uw ideale doorwoning eruit ziet? Dat kan met onze woningconfigurator. Met de verschillende uitbreidingsopties bepaalt u of u een vier-, zes- of achtpersoonswoning wilt. Kiest u voor een boothuis en gaat uw voorkeur uit naar een rieten kap? Met de configurator speelt u met de mogelijkheden. Graag nemen we in een persoonlijk gesprek alle voordelen met u door. Veel plezier met het samenstellen van uw woning!

Ontdek de mogelijkheden

Geïnteresseerd? Bekijk de brochure!